Informatii privind lansarea primelor case de marcat cu jurnal electronic Datecs

 

Compania Danubius Exim asteapta deschiderea Comisiei Tehnice de omologare pentru a depune primele case de marcat cu jurnal electronic, comunicatie si modul criptografic marca Datecs, ce corespund noilor cerinte in vigoare incepand cu anul acesta.

Compania noastra urmeaza sa lanseze in vanzare 6 modele de case de marcat, dintre care 2 modele de case de marcat portabile!

De asemenea, gama noastra de echipamente se va extinde si cu 6 noi modele de imprimante fiscale ce se pot conecta cu usurinta la alte echipamente mobile, deschizand posibilitatea de a fi utilizate intr-un numar mare de domenii de activitate precum vanzari door to door, servicii de curierat sau servicii de parcare.

Va reamintim si termenele in vigoare pentru inlocuirea caselor de marcat cu noile modele:

  • Marii contribuabili  si mijlocii vor fi obligati sa utilizeze numai case de marcat model nou incepand cu 1 IUNIE 2018.
  • Contribuabilii mici vor fi obligati sa utilizeze numai case de marcat model nou incepand cu 1 AUGUST 2018.


In curand noile modele de case de marcat cu jurnal electronic si imprimantele fiscale vor fi disponibile online prin intermediul magazinului online oficial www.datecs.ro

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326