IMPRIMANTE PORTABILE

IMPRIMANTE MOBILE

O imprimanta termica mobila este necesara in cazul punctelor de vanzare mobile, precum si in cadrul unitatilor unde se formeaza aglomeratie si cozi la casele de marcat, putandu-se evita astfel timpul lung de asteptare pentru clienti. Aceste echipamente sunt de asemenea utile si in cazul agentilor de teren in domenii precum: curierat (pentru a se face dovada livrarii la destinatar) sau in transport - cazul emiterii de bilete in mijlocul de transport. Imprimantele mobile pot fi utilizate cu succes si in restaurante sau vanzari door 2 door. Unele dintre imprimantele portabile disponibile in aceasta categorie pot indeplini de asemenea si functia de tiparire etichete (text + coduri de bare sau imagini grafice).

IMPRIMANTE PORTABILE DE ETICHETE

Imprimantele portabile din aceasta categorie va ajuta sa tipariti etichete de diverse dimensiuni, datorita mecanismului de reglare a dimensiunii hartiei, astfel incat se pot adapta cu usurinta oricarui tip de cerinte. Utilizand o imprimanta mobila performanta aveti avantajul de a putea tipari volume mari de etichete, beneficiind totodata de dimensiunile reduse ale echipamentului, ce este usor de transportat si utilizat.

Categoria de imprimantele mobile se adreseaza industriilor precum vanzari door to door, servicii de curierat, servicii de parcare, avand dimensiuni reduse si autonomie mare de functionare. In oferta noastra gasiti de asemenea o gama vasta de accesorii pentru imprimante mobile, precum adaptor pentru masina si huse de protectie impotriva zgarieturilor sau a depunerii prafului.

Imprimantele portabile de etichete sunt ideale pentru a tipari etichete de mici dimensiuni, clientul avand posibilitatea de a modifica tiparele prestabilite conform dorintelor si necesitatilor sale. O imprimanta mobila de etichete va poate ajuta sa va simplificati activitatea, aceste echipamente fiind frecvent utilizate in supermarketuri, depozite, servicii logistice, deoarece ofera de asemenea posibilitatea de a tipari etichete cu coduri de bare. Modelele de imprimante portabile de etichete comercializate de compania noastra sunt extrem de fiabile si ofera un raport calitate pret excelent, fiind utilizate cu succes de un numar mare de afaceri din tara.  

Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326