Prima pagina»Imprimante termice

IMPRIMANTE TERMICE

Imprimantele termice POS au o multime de aplicatii, putand fi utilizate pentru a emite facturi, chitante sau note de plate in cazul restaurantelor si barurilor. De asemenea, gasiti disponibile pe site si imprimante termice ce pot fi utilizate prin integrarea in terminale de constructii, acestea oferind posibilitatea de a fi montate atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Astfel, aveti libertatea de a utiliza imprimanta in diverse scopuri, oferind flexilibilitate operatorului.

Imprimantele mobile se adreseaza industriilor precum vanzari door to door, servicii de curierat, servicii de parcare, avand dimensiuni reduse si autonomie mare de functionare. In oferta noastra gasiti de asemenea o gama vasta de accesorii pentru imprimante mobile, precum adaptor pentru masina si huse de protectie impotriva zgarieturilor sau a depunerii prafului.

Imprimantele de etichete sunt ideale pentru a tipari etichete de mici dimensiuni, clientul avand posibilitatea de a modifica tiparele prestabilite conform dorintelor si necesitatilor sale. O imprimanta de etichete va poate ajuta sa va simplificati activitatea, aceste echipamente fiind frecvent utilizate in supermarketuri, depozite, servicii logistice, deoarece ofera de asemenea posibilitatea de a tipari etichete cu coduri de bare. Modelele comercializate de compania noastra sunt extrem de fiabile si ofera un raport calitate pret excelent, fiind utilizate cu succes de un numar mare de afaceri din tara.  

IMPRIMANTE MOBILE

IMPRIMANTE POS

IMPRIMANTE DE ETICHETE

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
A.N.P.C.Termeni si conditiiHarta siteContact
© Copyright Datecs.ro 2018. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326