CITITOARE CODURI DE BARE

CITITOARE DESKTOP

CITITOARE PORTABILE

Furnizam cititoare de coduri de bare de inalta calitate, care se preteaza pentru utilizarea impreuna cu casa de marcat sau cu echipamente mobile (Android sau iOS).

Un cititor cod de bare va poate ajuta sa va eficientizati activitatea, fiind util in situatii precum grabirea procesului de check-out sau realizarea unui inventar rapid.

Cititoarele desktop sunt fiabile, usor de utilizat si cu un raport pret calitate bun, putand fi folosite in cadrul activitatilor de birou, retail sau chiar in librarii/biblioteci. Aceste echipamente se impart atat in modele de cititoare de coduri de bare cu fir, cat si modele fara fir, care ofera mai multa libertate si flexibilitate. Ambele modele de cititoare desktop sunt insa rezistente si rezista la conditii dificile de lucru precum cele existente in supermarketuri si centre comerciale.

Modelul DBS 55 reprezinta un cititor cod de bare mobil extrem de performant, avand modul de comunicatie Bluetooth, oferind astfel posibilitatea de a fi conectat la echipamente mobile precum smartphone-uri sau tablete (atat cu sisteme de operare iOS, cat si cu sistem Android sau Windows CE).

Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326