IMPRIMANTE FISCALE MOBILE SI DESKTOP

Imprimantele fiscale produse de Datecs sunt fiabile si folosesc tehnologie de varf, fiind concepute pentru a raspunde oricarui tip de cerinte din industria de retail sau alte industrii precum serviciile de curierat sau organizarea de evenimente - in cazul imprimantelor fiscale mobile.

Functionalitatile prin care se remarca imprimantele fiscale Datecs sunt viteza mare de tiparire si cutter automat in cazul imprimantei FP550 T. Acest model este extrem de popular si indragit, fiind utilizat cu succes in unele companii de mai mult de 10 ani, demonstrand in acest timp fiabilitate si rezistenta la uzura.

FMP-10 este prima imprimanta fiscala mobila in Romania, aceasta putand emite atat bonuri fiscale, cat fi nefiscale si se remarca prin dotarea cu Bluetooth, putand fi astfel conectata la echipamente mobile pe care clientul le poate alege in baza bugetului si a sistemului de operare preferat.

Imprimantele fiscale nu au software de operare propriu, de aceea se comercializeaza doar impreuna cu aplicatia dedicata, pretul afisat incluzand atat echipamentul cat si softul de functionare (Datecs POS Universal in cazul modelul FP-550 si aplicatia pentru calculator Fiscal Print pentru imprimanta FMP-10).

Pretul de lista afisat este orientativ si avem rugamintea de a ne contacta pentru a primi o oferta personalizata pentru echipamentele fiscale disponibile online.

Produsele din aceasta categorie au certificare CE si corespund celor mai exigente standarde de calitate.

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
A.N.P.C.Termeni si conditiiHarta siteContact
© Copyright Datecs.ro 2018. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326