IMPRIMANTE FISCALE MOBILE SI DESKTOP

Imprimantele fiscale produse de Datecs sunt fiabile si folosesc tehnologie de varf, fiind concepute pentru a raspunde oricarui tip de cerinte din industria de retail sau alte industrii precum serviciile de curierat sau organizarea de evenimente - in cazul imprimantelor fiscale mobile.

Functionalitatile prin care se remarca imprimantele fiscale Datecs sunt viteza mare de tiparire si cutter automat . Noile modele sunt extrem de populare si indragite, fiind utilizate cu succes in unele companii de mai mult de 5 ani in strainatate, demonstrand in acest timp fiabilitate si rezistenta la uzura.

Imprimantele fiscale nu au software de operare propriu, de aceea se comercializeaza doar impreuna cu aplicatia dedicata. Imprimantele fiscale generatia noua sunt avizate in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.e) din Normele de aplicare, impreuna cu aplicatia identificabila D.U.D.E versiunea 1.0.0.0 sau 1.0.0.1 si Afisaj Client DATECS model DPD201 sau DPD501.

Pretul de lista afisat este orientativ si avem rugamintea de a ne contacta pentru a primi o oferta personalizata pentru echipamentele fiscale disponibile online.

ATENTIE! Folosirea imprimantelor fiscale fara aplicatia identificabila DUDE versiunea corespunzatoare avizata precum si configuratia prevazuta in Avizul Tehnic este interzisa prin lege conform cu Art.18 alin (3) si (4)! Interfatarea aplicatiilor externe cu DUDE versiunea 1.0.0.0 si 1.0.0.1 intruneste conditiile legale daca acestea sunt inregistrate in BNP conform cu Art.18 Alin (6)

Produsele din aceasta categorie au certificare CE si corespund celor mai exigente standarde de calitate.

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2023. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326