iOS SCANNERE, POS DE PLATA SI AUDIO POS BANCAR

SCANNERE iOS

POS BANCAR

AUDIO POS BANCAR

Echipamentele din gama DRD nu pot fi folosite pentru cardurile bancare din Romania. Acestea pot fi utilizate pentru carduri de loialitate, cu puncte, etc.

Prin intermediul echipamentelor din gama Linea si Infinea Tab puteti transforma un aparat cu sistem de operare iOS in terminal de plata mobil. In felul acesta, puteti oferi clientilor o experienta placuta in magazinul dvs., scurtand timpul de asteptare la cozi prin vanzarea directa la stand sau in magazin.

Produsele disponibile in gama Linea sunt compatibile cu telefoanele iPhone model 5 sau 6, iar echipamentele din gama Linea sunt compatibile cu tabletele iPad 4, iPad 5 sau iPad mini.

Linea Pro si Infinea Tab sunt solutiile cele mai moderne pentru managementul POS ce transforma modul in care retailerii vand, folosind aceleasi dispozitive folosite si de Apple in magazinele sale. Linea Pro si Infinea Tab ofera magazinelor un avantaj competitiv in fata celorlati comercianti datorita alternativei moderne la modul traditional de a organiza vanzarea - o coada lunga, plictisitoare la casa de marcat.

Prin gama BluePad va punem la dispozitie  o serie de echipamente compacte de tip pos bancar, ce se remarca printr-un cu design ergonomic si modern, fiind usor de utilizate impreuna cu alte device-uri mobile compatibile. Acestea sunt disponibile in mai multe variante, in functie de functionalitatile de care aveti nevoie, modelele de top de pos bancar avand in dotare cititor de carduri contactless si posibilitate de conexiune prin Bluetooth cu alte echipamente.

Gama de cititoare DRD este compatibila cu toate echipamente Apple, precum si cu echipamente cu sistem de operare Android sau Windows, putand fi utilizate ca modalitate de plata sau ca cititoare pentru cardurile de fidelitate.

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326