RETEAUA DE UNITATI ACREDITATE CASE DE MARCAT

Puteti achizitiona echipamentele Datecs de la unitatile acreditate din orasul dumneavoastra. In acest moment produsele noastre sunt disponibile in toate judetele din tara.

Reteaua de distributie si service Danubius Exim/Datecs numara in prezent peste 300 de companii, pregatite sa va ofere suportul necesar si raspunsuri la intrebarile privind echipamentele disponibile. Acestia va stau la dispozitie de asemenea pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna casa de marcat pentru afacerea dvs. dar si pentru a va sfatui in privinta accesoriilor compatibile.

Prin intermediul retelei vaste de distributie si service, produsele noastre sunt disponibile la nivel national si astfel putem asigura suport si asistenta specializata in cazul in care intampinati dificultati. Impreuna incercam an de an sa marim eficienta sistemului de functionare si sa multumim clientilor oferidu-le atat case de marcat si echipamente de top, cat si servicii ireprosabile.

Indiferent de tipul afacerii pe care o conduceti, fie ca este vorba de supermarketuri, farmacii sau localuri si restaurante, companiile ce fac din reteaua de distributie case de marcat sunt pregatite sa va recomande cele mai bune echipamente pentru necesitatile dvs.

Selectati judetul pentru a vedea lista cu firmele de distributie:

Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326