SERVICE CASE DE MARCAT

DEDICAT CLIENTILOR DATECS

Va oferim service specializat pentru casele de marcat prin posibilitatea achizitionarii de contracte de service sau solicitare interventii atunci cand aveti nevoie.

INREGISTRARE CASE DE MARCAT

Aceasta reprezinta o inregistrare voluntara a echipamentului detinut, astfel incat sa puteti primi din partea noastra sfaturi si informatii personalizate in concordanta cu modelul pe care il detineti.

SOLICITARE INTERVENTIE

Serviciile de interventie prestate direct de Danubius Exim, reprezentant Datecs in Romania, sunt disponibile doar in municipiul Bucuresti. Va rugam sa completati toate informatiile solicitate in formular si sa consultati lista de preturi pentru deplasari, acestea fiind valabile numai pentru Bucuresti.

Solicitarile de interventie la nivel national se transmit tot prin intermediul formularului, urmand a fi preluate de o unitate acreditata din judetul pentru care ati realizat solicitarea.

Puteti consulta direct lista cu unitatile acreditate pentru distributia de case de marcat.

CONTRACT DE SERVICE

Oferim posibilitatea achizitionarii de contracte de service personalizate pentru casele de marcat pe care compania dvs. le detine. Va rugam sa ne contactati folosind formularul pus la dispozitie si vom reveni cu o oferta personalizata si in conformitate cu necesitatile companiei.t

INREGISTRARE
CASE DE MARCAT
TRIMITE
SOLICITARE INTERVENTIE
MEREU ALATURI DE TINE
vezi lista de tarife de interventie pentru Bucuresti aici
TRIMITE
CONTRACT DE SERVICE
SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA
TRIMITE


Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326