CASE DE MARCAT FISCALE

Modele de case de marcat noi, pentru orice tip de afacere. Casele de marcat comercializate beneficiaza de servicii de fiscalizare si instruire GRATUITE pentru Bucuresti.

Toate modelele de case de marcat comercializate sunt in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare.

Echipamentele disponibile pe site se adreseaza oricarui tip de afacere, de la restaurante la farmacii, supermarket-uri, saloane de infrumusetare si chiar centre comerciale.

In portofoliul nostru se regasesc case de marcat moderne, atat tip desktop cat si portabile, cu posibilitate de conexiune prin Bluetooth la device-uri mobile, fiind compatibile atat cu echipamente ce folosesc sistem de operare iOS, dar si sistem Android sau Windows CE.

In cadrul unui magazin de retail este nevoie sa folositi un echipament adecvat pentru a procesa tranzactiile in mod sigur si eficient. Tranzactiile rapide se traduc de obicei in experiente placute pentru client, ceea ce poate imbunatati imaginea magazinului pe termen lung. In functie spatiul disponibil in magazin puteti alege o casa de marcat desktop, careia ii puteti atasat si un sertar de bani, sau o casa de marcat portabila, care ocupa mai putin spatiu pe tejghea.  

Pe langa case de marcat, pe site-ul nostru va punem la dispozitie si  produsele complementare precum sertare de bani sau consumabile compatibile (role de hartie termica), acestea fiind disponibile pentru comanda online. Toate modelele noi de case pot fi utilizate impreuna cu un cititor de coduri de bare, marind astfel eficienta angajatilor din retail atunci cand aveti un numar mare de clienti care asteapta sa plateasca.

Pretul de lista afisat are rol orientativ si pentru achizitie este necesar ne contactati direct pentru o oferta sau, in cazul in care doriti sa achizitionati produsele din magazine fizice va rugam sa consultati lista cu unitatile acreditate la nivel national. Pentru fiscalizare case de marcat Bucuresti va puteti adresa partenerilor din lista disponibila pe site sau puteti apela direct la serviciile companiei noastre.

Pentru consultanta privind alegerea modelului de casa de marcat electronica potrivita afacerii dvs. va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon afisate. De asemenea puteti consulta manualele si documentatia aferenta fiecarui produs, pentru a avea siguranta ca ati ales un echipament in conformitate cu necesitatile dvs. Driver-ul Fprint este destinat integrarii in sistemele informatice existente si permite utilizarea caselor de marcat ca si imprimante fiscale.

Compania noastra ofera servicii complete in aria aparatelor de marcat fiscale, astfel ca pe langa furnizarea echipamentelor oferim si servicii de interventie atunci cand intampinati dificultati sau aveti posibilitatea de a achizitiona un contract de service cu o firma autorizata din judetul unde aveti instalata casa de marcat.

Toate casele de marcat comercializate au certificare CE si corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2023. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326