DATECS 

Brandul Datecs a luat nastere in anul 1990 in Bulgaria, cand un grup de cercetatori stiintifici din cadrul Academiei de Stiinta Bulgara, au pus bazele acestei companii.

In anul 1994 Datecs a intrat pe piata aparatelor electronice fiscale, iar 2 ani mai tarziu a lansat primul model de casa de marcat numit MP500, care a avut un succes rasunator, fiind vandut in peste 100 000 exemplare in doar cativa ani de la lansare.

Din anul 2009 Datecs a lansat si o linie noua de solutii de plata - LineaPro, ce au fost integrate in magazine de renume din intreaga lume precum Apple Inc., Lowes, Nordstrom, Macy's, and Verizon.

In prezent DATECS este cel mai mare producator de echipamente fiscale din Europa iar la nivel global este prezent in toate tarile ce au legislatie fiscala.

DANUBIUS EXIM - Reprezentant oficial DATECS in ROMANIA

In Romania, DATECS este prezenta din anul 1996 prin intermediul firmei DANUBIUS EXIM. Cele doua companii implinesc 20 ani de parteneriat in anul 2016. DANUBIUS EXIM a dezvoltat o retea de distributie si service impresionanta impreuna cu cele peste 300 firme partenere. In portofoliul DANUBIUS EXIM, disponibil acum si pentru comanda online prin intermediul acestui website, gasiti o gama variata de case de marcat, imprimante fiscale, imprimante termice, sertare de bani si echipamente specializate din gamele Linea Pro si Infinea Tab.

In cazul in care doriti sa achizitionati echipamentele Datecs dintr-un magazin fizic, va rugam sa consultati lista cu unitatile acreditate pentru distributia de aparate electronice fiscale pentru a gasi cea mai apropiata unitate de dvs. 

Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326