UNITATI ACREDITATE PENTRU DISTRIBUTIA DE CASE DE MARCAT TIMIS


Lista companiilor ce fac parte din reteaua de unitati acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul Timis.

Pentru a solicita o oferta personalizata privind echipamentele fiscale va sfatuim sa va adresati direct unei companii din lista de mai jos. Distribuitorii va pot oferi consiliere in alegerea echipamentului, precum si servicii de service pentru produsele achizitionate sau servicii de interventie punctuale, atunci cand aveti nevoie.

In cazul in care v-ati decis sa achizitionati casa de marcat prin intermediul unuia dintre distribuitorii locali de pe raza judetului Timis, pentru a va putea sfatui in luarea deciziei, ii puteti comunica acestuia informatii precum bugetul pe care il aveti alocat, performantele care va intereseaza, daca aveti sau nu intentia de a conecta casa la PC sau echipamente mobile prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

Fiscalizare case de marcat in judetul Timis

Dupa achizitie, pentru fiscalizarea unui case de marcat in judetul Timis, este necesar sa mergeti cu actele primite la achizitionarea casei, plus actele necesare din partea firmei dvs. (Copie dupa CUI + original, copie CIF + actul in original, dovada punctului de lucru - copie +oirignal, dovada de spatiu - copie + original si cererea de atribuirea a numarului de ordine in 2 exemplare) la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din judet, pentru a putea obtine numarul de ordine al casei de marcat.

Atentie! Dosarul trebuie depus in judetul unde se afla punctul de lucru unde veti instala casa de marcat fiscala, nu in judetul unde aveti sediul social al companiei, in cazul in care acestea difera.

Service case de marcat Timis

Puteti lua legatura direct cu una dintre companiile locale din reteaua de distributie pentru a benefia de interventii de service sau contracte de service pentru casele de marcat achizitionate, precum si pentru furnizarea de consumabile si accesorii compatibile.

Unitatile acreditate din reteaua noastra pot oferi servicii si echipamente pentru orice tip de business, pornind de la pachete de baza cu case de marcat ieftine ce se adreseaza companiilor mici sau aflate la inceput de drum, si pana la solutii complete, ce raspund nevoilor complexe din domenii precum logistica, curierat, ticketing, transport, lanturi de retail. 

DISTRIBUITORI DIN JUDETUL TIMIS

COPYLAND
-
-
CORALSERV SRL
-
-
TIM-NET SOFT DEVELOPMENT SRL
-
-
MANUEL SRL
-
-
IIRUC SERVICE S.A.
0256-490.048
Timisoara, STR. BUREBISTA NR.3-5
LUCA ELECTRONICS SRL
-
Timisoara str.Grigore Alexandrescu nr.176 bl.T1 sc.C ap.2
YAMUNA
-
-
RAMIDAL SERVICE SRL
0730045797
BD.TAKE IONESCU NR.55,AP.1,TIMISOARA
ECR DISTRIBUTION SRL
0744629426
TIMISOARA, STR. ALBINELOR NR. 31, AP.2 JUD. TIMIS
SOFT NET CONSULTING SRL
0728881228
-
Str. Iuliu Maniu, Nr.7
SMART SOFT MAGAZIN SRL-D
0722892729
Timisoara,Str.Dacilor, Nr.25, Et.1 , B5
FOR-TM COMPANY
-
-
IIRUC SERVICE S.A.
0256-353.497
Lugoj, Splaiul Campionilor nr. 2, bl. S4C, ap. 17
VESPER SRL
0745358142
TIMISOARA, STR. C. BRANCOVEANU NR. 62,JUD.timis
C.M.I. SOFT SRL
0726103056
Timisoara, Bld. Take Ionescu, Nr.46B, DEMISOL
NET CENTER S.R.L.
-
-
TIM NET JUNIOR SRL
-
-
DAB-IT COMPUTERS S.R.L.
-
-
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2020. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326