UNITATI ACREDITATE PENTRU DISTRIBUTIA DE CASE DE MARCAT CONSTANTA


Lista companiilor ce fac parte din reteaua de unitati acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul Constanta.

Pentru a solicita o oferta personalizata privind echipamentele fiscale va sfatuim sa va adresati direct unei companii din lista de mai jos. Distribuitorii va pot oferi consiliere in alegerea echipamentului, precum si servicii de service pentru produsele achizitionate sau servicii de interventie punctuale, atunci cand aveti nevoie.

In cazul in care v-ati decis sa achizitionati casa de marcat prin intermediul unuia dintre distribuitorii locali de pe raza judetului Constanta, pentru a va putea sfatui in luarea deciziei, ii puteti comunica acestuia informatii precum bugetul pe care il aveti alocat, performantele care va intereseaza, daca aveti sau nu intentia de a conecta casa la PC sau echipamente mobile prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

Fiscalizare case de marcat in Constanta

Dupa achizitie, pentru fiscalizarea unui case de marcat in judetul Constanta, este necesar sa mergeti cu actele primite la achizitionarea casei, plus actele necesare din partea firmei dvs. (Copie dupa CUI + original, copie CIF + actul in original, dovada punctului de lucru - copie +oirignal, dovada de spatiu - copie + original si cererea de atribuirea a numarului de ordine in 2 exemplare) la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din judet, pentru a putea obtine numarul de ordine al casei de marcat.

Atentie! Dosarul trebuie depus in judetul unde se afla punctul de lucru unde veti instala casa de marcat fiscala, nu in judetul unde aveti sediul social al companiei, in cazul in care acestea difera.

Service case de marcat Constanta

Puteti lua legatura direct cu una dintre companiile locale din reteaua de distributie pentru a benefia de interventii de service sau contracte de service pentru casele de marcat achizitionate, precum si pentru furnizarea de consumabile si accesorii compatibile.

Unitatile acreditate din reteaua noastra pot oferi servicii si echipamente pentru orice tip de business, pornind de la pachete de baza cu case de marcat ieftine ce se adreseaza companiilor mici sau aflate la inceput de drum, si pana la solutii complete, ce raspund nevoilor complexe din domenii precum logistica, curierat, ticketing, transport, lanturi de retail. 

DISTRIBUITORI DIN JUDETUL CONSTANTA

REL SYSPRO SRL
0730070166
CONSTANTA, STR. ALEEA DALIEI NR. 22, BL. L 119,PARTER, JUD.CONSTANTA
MULTISOFT SRL
-
-
IT CLICK & SERVICE SRL
0730044083
Str. Cpt. Papadopol, Nr. 14, jud Constanta
BIB STAR SRL
0241756696
MANGALIA - SOSEAUA CONSTANTEI NR. 37 BL. C3G SC. A
BIB STAR SRL
0241556696
STR. GENERAL MANU NR.18
MAGNUS MOUSE SRL
0736662056
Dorului 69, Constanta
SEDONA ALM SRL
0731.377.999
Bd. Alexandru Lapusneanu nr.195, bl.20 ap.27, Constanta
BIB STAR SRL
0241676696
STR. CONSTANTIN BRATESCU NR. 61A
GLYKON SRL
0241515100
Bdul Tomis nr. 334, bl. ST5, parter, Constanța
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326