Imprimanta mobila - un model compact cu functii multiple

Imprimanta are rolul de a-ti pune la dispozitie documentele de care ai nevoie fiind o solutie importanta si necesara in multe domenii, precum si in cele de curierat.

Pentru ca de-a lungul timpului au luat nastere o multime de servicii, produse, care au scopul de a eficientiza si de a imbunatatii munca, in ceea ce priveste imprimantele, o versiune care este simpla si de ajutor o reprezinta imprimantele portabile.

O imprimanta mobila iti ofera disponibilitatea, atat ca persoana fizica, dar si juridica sa o folosesti in mai multe scopuri, iti ofera mobilitatea de care ai nevoie, fara sa fii nevoit sa depinzi de altceva.

De ce o imprimanta portabila reprezinta una dintre cele mai de folos aplicatii pentru curieri?

Munca de curierat presupune deplasari multe, in directii si cu scopuri diferite si de cele mai multe ori sunt informatii care contin facturi cu plati, awb-uri, ramburs, etc. Gandeste-te cat de mult ar ingreuna acest serviciu daca orice curier ar trebui sa depinda de un un singur loc care sa ii puna la dispozitie o imprimanta.

Imprimanta mobila de la Datecs are disponibile mai multe aplicatii si functii care ii pot pune la dispozitie oricarei persoane posibilitatea de a emite facturi sau chitante. O imprimanta sau mai multe imprimante portabile pot fi folosite si in cafenele si restaurante, ele fiind extrem de utile pentru a eficientiza timpul cat mai bine si pentru a se bucura de cati mai multi clienti fericiti.

Categoria de imprimante mobile se incadreaza perfect si in cazul vanzarilor door-to door, servicii de parcare, de curierat deoarece au dimensiuni reduse si astfel nu reprezinta un efort in plus pentru persoana care o foloseste.

La ce se mai poate folosi o imprimanta mobila:

Scopul acestor mici instrumente portabile a fost acela de a simplifica anumite activitati, servicii, care in mod normal ar fi ocupat mai mult timp. Vorbim aici despre servicii de vanzare mobila, unde, in mod normal, statul la coada ar ocupa mult prea mult timp inutil, astfel evitandu-se acest aspect. In felul acesta gestionarea timpului se face intr-un mod corect fata de clientii care asteapta.

O imprimanta portabila are o putere mare de printare, motiv pentru care, poate tipari usor atat texte, cat si imagini sau coduri de bare, logo-uri, orice, in functie de nevoie.

Este un model compact de imprimanta termica ce are o dubla functie: tiparire hartie termica, dar si tiparire etichete.

Oportunitatii in afaceri în 2021: 5 directii moderne pentru dezvoltare de care antreprenorii ar trebui să tina contOportunitatii in afaceri în 2021: 5 directii moderne pentru dezvoltare de care antreprenorii ar trebui să tina contPerioada de pandemie nu trebuie privită doar cu ochi critici din cauza provocărilor generate, ci merită să ne concentrăm și pe oportunitățile reale de afaceri în 2021. Unele firme au profitat deja de acestea și și-au schimbat obiectul de activitate ori au dat startul unei digitalizări intense. Fie că ești un antreprenor aflat la început de drum, fie că deja conduci o afacere de mai mult timp, te invităm să descoperi trendurile pieței. Există cinci direcții moderne ...
Tipuri de case de marcat in functie de business - Recomandari de echipamenteTipuri de case de marcat in functie de business - Recomandari de echipamenteTe pregătești să îți lansezi afacerea și faci o cercetare în domeniul caselor de marcat? Sau vrei să dai un refresh business-ului tău și să schimbi aparatul fiscal vechi cu unul mai performant? Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, ghidează-te după domeniul de activitate și nevoile firmei tale, evaluând în același timp și nivelul la care te afli. Alte criterii importante de care este indicat să ții cont atunci când cumperi casa de ...
Conectarea caselor de marcat la ANAF: Ce schimbari vom vedea din 2021Conectarea caselor de marcat la ANAF: Ce schimbari vom vedea din 2021După mai multe etape și amânări, conectarea caselor de marcat la ANAF va deveni realitate în 2021, însă se vor mai efectua teste până la implementarea completă. Amintim că termenul pentru conectarea marilor contribuabili a expirat din 30 septembrie 2020, iar contribuabilii mijlocii și mici au avut termen pana la data de 31 ianuarie 2021. Procedura mai stabilește că operatorii economici care achiziţionează case de marcat după 1 februarie 2021 le vor conecta la ...
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326