Imprimanta mobila - un model compact cu functii multiple

Imprimanta are rolul de a-ti pune la dispozitie documentele de care ai nevoie fiind o solutie importanta si necesara in multe domenii, precum si in cele de curierat.

Pentru ca de-a lungul timpului au luat nastere o multime de servicii, produse, care au scopul de a eficientiza si de a imbunatatii munca, in ceea ce priveste imprimantele, o versiune care este simpla si de ajutor o reprezinta imprimantele portabile.

O imprimanta mobila iti ofera disponibilitatea, atat ca persoana fizica, dar si juridica sa o folosesti in mai multe scopuri, iti ofera mobilitatea de care ai nevoie, fara sa fii nevoit sa depinzi de altceva.

De ce o imprimanta portabila reprezinta una dintre cele mai de folos aplicatii pentru curieri?

Munca de curierat presupune deplasari multe, in directii si cu scopuri diferite si de cele mai multe ori sunt informatii care contin facturi cu plati, awb-uri, ramburs, etc. Gandeste-te cat de mult ar ingreuna acest serviciu daca orice curier ar trebui sa depinda de un un singur loc care sa ii puna la dispozitie o imprimanta.

Imprimanta mobila de la Datecs are disponibile mai multe aplicatii si functii care ii pot pune la dispozitie oricarei persoane posibilitatea de a emite facturi sau chitante. O imprimanta sau mai multe imprimante portabile pot fi folosite si in cafenele si restaurante, ele fiind extrem de utile pentru a eficientiza timpul cat mai bine si pentru a se bucura de cati mai multi clienti fericiti.

Categoria de imprimante mobile se incadreaza perfect si in cazul vanzarilor door-to door, servicii de parcare, de curierat deoarece au dimensiuni reduse si astfel nu reprezinta un efort in plus pentru persoana care o foloseste.

La ce se mai poate folosi o imprimanta mobila:

Scopul acestor mici instrumente portabile a fost acela de a simplifica anumite activitati, servicii, care in mod normal ar fi ocupat mai mult timp. Vorbim aici despre servicii de vanzare mobila, unde, in mod normal, statul la coada ar ocupa mult prea mult timp inutil, astfel evitandu-se acest aspect. In felul acesta gestionarea timpului se face intr-un mod corect fata de clientii care asteapta.

O imprimanta portabila are o putere mare de printare, motiv pentru care, poate tipari usor atat texte, cat si imagini sau coduri de bare, logo-uri, orice, in functie de nevoie.

Este un model compact de imprimanta termica ce are o dubla functie: tiparire hartie termica, dar si tiparire etichete.

Decont 300 sau decont de TVA - ce trebuie sa stii in 2021Decont 300 sau decont de TVA - ce trebuie sa stii in 2021Declarația 300, cunoscută pe scena fiscală și ca decont 300 sau decont de TVA, se află în topul formularelor obligatorii în relația cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Începând cu anul 2019, acesta se transmite numai prin mijloace electronice de transmitere la distanță. În această primăvară, Fiscul a adus noi modificări Declarației 300, care au fost oficializate prin Ordinul nr. 632/2021(Monitorul Oficial nr. 464 din 4 mai 2021). ...
TOP 5 cele mai folosite operatiuni pe casa de marcatTOP 5 cele mai folosite operatiuni pe casa de marcatCasa de marcat nu mai este de ceva vreme doar un simplu instrument de efectuat calcule și încasat. Grație tendințelor tehnologice care au avut un impact major și în sfera fiscală, asistăm la transformări care până recent păreau aproape imposibile. În prezent, aceste aparate fiscale au integrate multe funcții care ușurează considerabil activitatea operatorilor economici. Iată care sunt cele mai utilizate operațiuni pe casa de marcat și la ce sunt acestea ...
Scurt ghid de documente contabile și fiscale pentru antreprenorii din retailScurt ghid de documente contabile și fiscale pentru antreprenorii din retailDacă ai pornit recent pe calea antreprenoriatului în retail ori ai această intenție în viitorul apropiat, trebuie să iei în calcul și documentele contabile și fiscale ale afacerii tale. Indiferent de mărimea și specificul firmei, legea te obligă să ai un contabil intern (angajat) ori extern. Contabilul te va informa încă de la primele întâlniri care sunt documentele contabile și fiscale de care are nevoie, dar și alte informații asemănătoare. ...
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326