Imprimanta mobila - un model compact cu functii multiple

imprimanta_mobila_DPP-250

Imprimanta are rolul de a-ti pune la dispozitie documentele de care ai nevoie fiind o solutie importanta si necesara in multe domenii, precum si in cele de curierat.

Pentru ca de-a lungul timpului au luat nastere o multime de servicii, produse, care au scopul de a eficientiza si de a imbunatatii munca, in ceea ce priveste imprimantele, o versiune care este simpla si de ajutor o reprezinta imprimantele portabile.

O imprimanta mobila iti ofera disponibilitatea, atat ca persoana fizica, dar si juridica sa o folosesti in mai multe scopuri, iti ofera mobilitatea de care ai nevoie, fara sa fii nevoit sa depinzi de altceva.

De ce o imprimanta portabila reprezinta una dintre cele mai de folos aplicatii pentru curieri?

Munca de curierat presupune deplasari multe, in directii si cu scopuri diferite si de cele mai multe ori sunt informatii care contin facturi cu plati, awb-uri, ramburs, etc. Gandeste-te cat de mult ar ingreuna acest serviciu daca orice curier ar trebui sa depinda de un un singur loc care sa ii puna la dispozitie o imprimanta.

Imprimanta mobila de la Datecs are disponibile mai multe aplicatii si functii care ii pot pune la dispozitie oricarei persoane posibilitatea de a emite facturi sau chitante. O imprimanta sau mai multe imprimante portabile pot fi folosite si in cafenele si restaurante, ele fiind extrem de utile pentru a eficientiza timpul cat mai bine si pentru a se bucura de cati mai multi clienti fericiti.

Categoria de imprimante mobile se incadreaza perfect si in cazul vanzarilor door-to door, servicii de parcare, de curierat deoarece au dimensiuni reduse si astfel nu reprezinta un efort in plus pentru persoana care o foloseste.

La ce se mai poate folosi o imprimanta mobila:

Scopul acestor mici instrumente portabile a fost acela de a simplifica anumite activitati, servicii, care in mod normal ar fi ocupat mai mult timp. Vorbim aici despre servicii de vanzare mobila, unde, in mod normal, statul la coada ar ocupa mult prea mult timp inutil, astfel evitandu-se acest aspect. In felul acesta gestionarea timpului se face intr-un mod corect fata de clientii care asteapta.

O imprimanta portabila are o putere mare de printare, motiv pentru care, poate tipari usor atat texte, cat si imagini sau coduri de bare, logo-uri, orice, in functie de nevoie.

Este un model compact de imprimanta termica ce are o dubla functie: tiparire hartie termica, dar si tiparire etichete.

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326