DRIVER FISCALWIRE PROFESIONAL

pentru casele de marcat Datecs

fiscalwire
FiscalWire Profesional

FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat noi Datecs (driverul nu poate fi utilizat si impreuna cu imprimantele), care ajuta programele de vanzare externe sa transmita comenzi in regim de conectare la calculator. Acesta functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, fara sa piarda produse, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver. Acest driver functioneaza folosind vechea metoda de fisiere txt.

Pentru a utiliza versiunea FiscalWire Profesional este necesar sa instalati driverul descarcat si sa achizitionati licenta online, plasand o comanda in aceasta pagina. Este necesar sa achizitionati o licenta pentru fiecare casa de marcat ce va fi utilizata impreuna cu driverul de comunicatie FiscalWire. Dupa finalizarea achizitiei veti primi un formular pe adresa de email din comanda, unde veti completa datele necesare pentru generarea licentei. In baza completarii acestui formular veti primi un email automat cu licenta sau licentele achizitionate!

Acest driver a fost produs de firma Dever Soft SRL si este proprietatea acesteia. Toate drepturile si obligatiile sunt rezervate de firma Dever Soft SRL. 


Pentru a descarca driverul FiscalWire puteti accesa linkurile de mai jos, direct din site-ul dezvoltatorului:

Descarcare FiscalWire pentru Windows

Descarcare FiscalWire pentru Linux

ALEGE CANTITATEX  220,15 LEIADAUGA IN COS

FiscalWire este disponibil in mai multe variante:
FiscalWire Free, disponibil gratuit, fara suport si fara garantie, cu limitare de 300 bonuri/zi calendaristica, fara comentarii de final pe bonul fiscal (ex: fara cod fiscal, nume client etc), si nu intoarce numarul de bon fiscal catre aplicatia de vanzare. Versiunea FiscalWire Free nu participa la updateuri si nu are toate facilitatile FiscalWire Basic.

FiscalWire Profesional,
disponibil contra cost, garantie 12 luni, fara limitarile versiunii Free, pret achitat o data per serie fiscala. In plus, FiscalWire Basic poate tipari codul fiscal pe bon direct din driver, daca aplicatia de vanzare nu suporta acest lucru. De asemenea, respecta cerintele “legii Cash-Back” (209/2016): incasare cu cardul si eliberare rapida numerar din casa de marcat, cu calcul automat comision.

Pentru utilizare pe sisteme de operare Windows este necesar sa aveti Java instalat pe computerul utilizat.

 

Specificatii FiscalWire Profesional:

•    Toate functiile de la Basic
•    Extrage din echipamentul fiscal fisierele xml pt anaf ( atat manual din interfata cat si prin fisiere de comanda )
•    La raport X sau Z genereaza un fisier human+computer readable, cu totalurile din ziua resp, pe cote tva + general
•    Afisarea de text pe afisaj, cu comanda V - functioneaza numai pe imprimantele fiscale
•    Copierea fisierelor xml descarcate, prin Samba , catre un server
•    Tipareste rapoarte periodice extinse si sumar
•    Permite userului sa-si seteze singur ora si data in echipamentul fiscal ( doar pt generatia 4 / 2018 )
•    Verifica data si ora echipamentului fiscal vs data si ora PC , si propune setarea corecta ( doar pt generatia 4 / 2018 )

TIP FISIERDESCRIERESISTEM DE OPERAREDIMENSIUNE 
Manual de instalare

Manual de instalare si configurare FiscalWire.

230 KBDESCARCA
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326