DRIVER DE COMUNICATIE DATECS FISCALWIRE

pentru casele de marcat Datecs

Datecs FiscalWire
Datecs FiscalWire

FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat Datecs, in mod imprimanta fiscala. Acesta functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, fara sa piarda produse, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver, nefiind necesara tratarea acestor situatii in aplicatia de vanzare.

Pentru a descarca driverul FiscalWire puteti accesa sectiunea Descarcari din aceasta pagina.

Pentru a utiliza versiunea FiscalWire Basic este necesar sa instalati driverul descarcat si sa achizitionati licenta online, plasand o comanda in aceasta pagina. Este necesar sa achizitionati o licenta pentru fiecare casa de marcat ce va fi utilizata impreuna cu driverul de comunicatie FiscalWire. Dupa finalizarea achizitiei veti primi un formular pe adresa de email din comanda, unde veti completa datele necesare pentru generarea licentei. In baza completarii acestui formular veti primi un email automat cu licenta sau licentele achizitionate!

ALEGE CANTITATEX  107,10 LEIADAUGA IN COS

FiscalWire este disponibil in mai multe variante:
FiscalWire Free, disponibil gratuit, fara suport si fara garantie, cu limitare de 300 bonuri/zi calendaristica, fara comentarii de final pe bonul fiscal (ex: fara cod fiscal, nume client etc), si nu intoarce numarul de bon fiscal catre aplicatia de vanzare. Versiunea FiscalWire Free nu participa la updateuri si nu are toate facilitatile FiscalWire Basic.

FiscalWire Basic,
disponibil contra cost, garantie 12 luni, fara limitarile versiunii Free, pret achitat o data per serie fiscala. In plus, FiscalWire Basic poate tipari codul fiscal pe bon direct din driver, daca aplicatia de vanzare nu suporta acest lucru. De asemenea, respecta cerintele “legii Cash-Back” (209/2016): incasare cu cardul si eliberare rapida numerar din casa de marcat, cu calcul automat comision.

Pentru utilizare pe sisteme de operare Windows este necesar sa aveti Java instalat pe computerul utilizat.

TIP FISIERDESCRIERESISTEM DE OPERAREDIMENSIUNE 
Prezentare

Detalii privind functiile driver-ului de comunicatie FiscalWire.

765 KBDESCARCA
Driver FiscalWire

Descarcare driver FiscalWire.
FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat Datecs, in mod imprimanta fiscala.

56 MBDESCARCA
Driver FiscalWire Linux

Descarcare driver FiscalWire.
FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat Datecs, in mod imprimanta fiscala.

Linux4 MBDESCARCA
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
A.N.P.C.Termeni si conditiiHarta siteContact
© Copyright Datecs.ro 2018. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326