DRIVER FISCALWIRE BASIC

pentru casele de marcat Datecs

Datecs FiscalWire
FiscalWire Basic

FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat noi Datecs (driverul nu poate fi utilizat si impreuna cu imprimantele), care ajuta programele de vanzare externe sa transmita comenzi in regim de conectare la calculator. Acesta functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, fara sa piarda produse, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver. Acest driver functioneaza folosind vechea metoda de fisiere txt.

Pentru a descarca driverul FiscalWire puteti accesa sectiunea Descarcari din aceasta pagina.

Pentru a utiliza versiunea FiscalWire Basic este necesar sa instalati driverul descarcat si sa achizitionati licenta online, plasand o comanda in aceasta pagina. Este necesar sa achizitionati o licenta pentru fiecare casa de marcat ce va fi utilizata impreuna cu driverul de comunicatie FiscalWire. Dupa finalizarea achizitiei veti primi un formular pe adresa de email din comanda, unde veti completa datele necesare pentru generarea licentei. In baza completarii acestui formular veti primi un email automat cu licenta sau licentele achizitionate!

Acest driver a fost produs de firma Dever Soft SRL si este proprietatea acesteia. Toate drepturile si obligatiile sunt rezervate de firma Dever Soft SRL. 


Pentru a descarca driverul FiscalWire puteti accesa linkurile de mai jos, direct din site-ul dezvoltatorului:

Descarcare FiscalWire pentru Windows

Descarcare FiscalWire pentru Linux

 

ALEGE CANTITATEX  107,10 LEIADAUGA IN COS

FiscalWire este disponibil in mai multe variante:
FiscalWire Free, disponibil gratuit, fara suport si fara garantie, cu limitare de 300 bonuri/zi calendaristica, fara comentarii de final pe bonul fiscal (ex: fara cod fiscal, nume client etc), si nu intoarce numarul de bon fiscal catre aplicatia de vanzare. Versiunea FiscalWire Free nu participa la updateuri si nu are toate facilitatile FiscalWire Basic.

FiscalWire Basic,
disponibil contra cost, garantie 12 luni, fara limitarile versiunii Free, pret achitat o data per serie fiscala. In plus, FiscalWire Basic poate tipari codul fiscal pe bon direct din driver, daca aplicatia de vanzare nu suporta acest lucru. De asemenea, respecta cerintele “legii Cash-Back” (209/2016): incasare cu cardul si eliberare rapida numerar din casa de marcat, cu calcul automat comision.

Pentru utilizare pe sisteme de operare Windows este necesar sa aveti Java instalat pe computerul utilizat.

 

Specificatii FiscalWire Basic

•    Tiparire bonuri fiscale la toate casele de marcat Datecs vandute in Romania, ce suporta mod imprimanta fiscala, si la toate imprimantele fiscale din generatia 4 /2018 ( FP700/FP650 / FP 800 ) - prin fisiere comanda
•    Prevalidare fisiere de comanda bon fiscal, pentru evitarea blocajelor
•    Permite incarca/descarca numerar, din fereastra fiscalwire
•    Permite adaugarea de cod fiscal pe urmatorul fisier de comanda primit (de ex daca aplicatia de vanzare nu permite cod fiscal pe bon )
•    Permite tiparirea rapoartelor x si z din fereastra fiscalwire
•    Genereaza fisierul .nrb care contine numarul de bon fiscal din echipamentul fiscal
•    Tratarea erorilor echipamentului fiscal, si rezolvarea acestora impreuna cu utilizatorul
•    Simplifica major aplicatia de vanzare / gestiune prin tratarea erorilor in fiscalWire . Practic, un bon acceptat ca fiind sintactic corect si bine calculat, va fi tiparit de fiscalWire cand echipamentul fiscal poate tipari .
•    Atentionari in situatii de exceptie - lipsa hartie, raport Z neefectuat, mod fiscal incorect, casa deconectata , jurnal electronic plin / aproape plin , etc .
•    Efectuare automata raport Z ( doar pt generatia 4/ 2018 )

TIP FISIERDESCRIERESISTEM DE OPERAREDIMENSIUNE 
Manual de instalare

Manual de instalare si configurare FiscalWire.

230 KBDESCARCA
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326