Datecs anunta modelul nou de cititor LineaPro 7

Datecs anunta modelul nou de cititor LineaPro 7

 Producatorul Datecs Bulgaria anunta luna aceasta largirea gamei de echipamente compatibile iOS, prin lansarea modelul LineaPro 7, gandit pentru a fi conectat la recent lansatul model de smartphone Apple iPhone 7.

 Ne mandrim cu faptul ca acesta este al 7-lea an consecutiv in care Datecs reuseste sa fie primul producator ce ofera echipamente mobile compatibile cu cele mai noi produse Apple.

 Modelul LineaPro7 este dotat cu scanner 1D si 2D, precum si cititor de banda magnetica. Designul compact il face ideal pentru utilizare in sistem handheld, accelerand scanarea si micsorand timpul de asteptare pentru clienti in faza de checkout. Acest model are adaugate 2 noi optiuni: cititor RFID si Bluetooth, fapt ce ii largeste spectrul de utilizare.

 In prezent avem disponibile in Romania prin site-ul Datecs.ro modelele LineaPro 6 si Linea Pro 5, disponibile atat in variant pentru iPhone, cat si pentru iPad. Vom reveni cu informatii detaliate privind noul model in momentul in care acesta va fi disponibil pentru comercializare.

Save

Save

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326