Datecs a creat cititorul de carduri SumUp Air, premiat la "Emerging Payments Awards 2017"

Sursa: discountoffice.nl

Datecs a creat o noua solutie de plata pentru SumUp, unul dintre cei mai mari clienti din portofoliul sau, care isi desfasoara activitatea in Marea Britanie. Noul gadget este cel mai recent cititor de carduri aparut pe piata, care incorporeaza tehnologii ultramoderne de efectuare a tranzactiilor, folosind module contactless, chip&PIN si magstripe. Card reader-ul SumUp Air realizat de Datecs a fost premiat la categoria “Best Psysical or Virtual Design”, in cadrul galei “Emerging Payments Awards 2017” care a avut loc in luna octombrie.

Device-ul elegant, dimensiunile compacte, precum si interfata intutiva face ca SumUp Air Card Reader sa fie ideal pentru orice tip de afacere. Ca intotdeauna, designul produselor concepute de Datecs sustine functionalitatile acestora, astfel ca acest nou aparat lansat reprezinta cel mai bun dispozitiv de efectuare a platilor, intr-un mod rapid, eficient si simplu.

SumUp Air se conecteaza la device-urile mobile (smartphone-uri, tablete) prin intermediul functiei Bluetooth 4.0 incorporate si este compatibil atat cu sistemele Android cat si cu cele iOS. Dispunand de cea mai recenta tehnolohie Chip si PIN, dar si de functia wireless si contactless, noul cititor reprezinta un prim pas catre PIN +, lansat de SumUp in 2014. De asemenea, puterea de procesare bazata pe cloud, facilitate oferita de softul acestui device, permite procesarea imediata a platilor.

Cititorul de carduri produs de Datecs accepta nu doar carduri Visa, Maestro si MasterCard, ci si V PAY sau American Express, deci antreprenorii pot accepta si tranzactiile efectuate cu cardurile internationale, atata timp cat acestea apartin marcilor mentionate anterior.
Mai mult decat atat, terminalul este totodata conectat la aplicatia Apple Pay, care permite realizarea platilor securizat si facil.
Incepand din anul 2009, Datecs a lansat si o noua linie de solutii de plata, LineaPro, care sunt folosite in prezent de catre magazine de renume din intreaga lume, cum ar fi Apple Inc., Macy’s sau Lowes.

Decont 300 sau decont de TVA - ce trebuie sa stii in 2021Decont 300 sau decont de TVA - ce trebuie sa stii in 2021Declarația 300, cunoscută pe scena fiscală și ca decont 300 sau decont de TVA, se află în topul formularelor obligatorii în relația cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Începând cu anul 2019, acesta se transmite numai prin mijloace electronice de transmitere la distanță. În această primăvară, Fiscul a adus noi modificări Declarației 300, care au fost oficializate prin Ordinul nr. 632/2021(Monitorul Oficial nr. 464 din 4 mai 2021). ...
TOP 5 cele mai folosite operatiuni pe casa de marcatTOP 5 cele mai folosite operatiuni pe casa de marcatCasa de marcat nu mai este de ceva vreme doar un simplu instrument de efectuat calcule și încasat. Grație tendințelor tehnologice care au avut un impact major și în sfera fiscală, asistăm la transformări care până recent păreau aproape imposibile. În prezent, aceste aparate fiscale au integrate multe funcții care ușurează considerabil activitatea operatorilor economici. Iată care sunt cele mai utilizate operațiuni pe casa de marcat și la ce sunt acestea ...
Scurt ghid de documente contabile și fiscale pentru antreprenorii din retailScurt ghid de documente contabile și fiscale pentru antreprenorii din retailDacă ai pornit recent pe calea antreprenoriatului în retail ori ai această intenție în viitorul apropiat, trebuie să iei în calcul și documentele contabile și fiscale ale afacerii tale. Indiferent de mărimea și specificul firmei, legea te obligă să ai un contabil intern (angajat) ori extern. Contabilul te va informa încă de la primele întâlniri care sunt documentele contabile și fiscale de care are nevoie, dar și alte informații asemănătoare. ...
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326