Datecs a creat cititorul de carduri SumUp Air, premiat la "Emerging Payments Awards 2017"

Sursa: discountoffice.nl

Datecs a creat o noua solutie de plata pentru SumUp, unul dintre cei mai mari clienti din portofoliul sau, care isi desfasoara activitatea in Marea Britanie. Noul gadget este cel mai recent cititor de carduri aparut pe piata, care incorporeaza tehnologii ultramoderne de efectuare a tranzactiilor, folosind module contactless, chip&PIN si magstripe. Card reader-ul SumUp Air realizat de Datecs a fost premiat la categoria “Best Psysical or Virtual Design”, in cadrul galei “Emerging Payments Awards 2017” care a avut loc in luna octombrie.

Device-ul elegant, dimensiunile compacte, precum si interfata intutiva face ca SumUp Air Card Reader sa fie ideal pentru orice tip de afacere. Ca intotdeauna, designul produselor concepute de Datecs sustine functionalitatile acestora, astfel ca acest nou aparat lansat reprezinta cel mai bun dispozitiv de efectuare a platilor, intr-un mod rapid, eficient si simplu.

SumUp Air se conecteaza la device-urile mobile (smartphone-uri, tablete) prin intermediul functiei Bluetooth 4.0 incorporate si este compatibil atat cu sistemele Android cat si cu cele iOS. Dispunand de cea mai recenta tehnolohie Chip si PIN, dar si de functia wireless si contactless, noul cititor reprezinta un prim pas catre PIN +, lansat de SumUp in 2014. De asemenea, puterea de procesare bazata pe cloud, facilitate oferita de softul acestui device, permite procesarea imediata a platilor.

Cititorul de carduri produs de Datecs accepta nu doar carduri Visa, Maestro si MasterCard, ci si V PAY sau American Express, deci antreprenorii pot accepta si tranzactiile efectuate cu cardurile internationale, atata timp cat acestea apartin marcilor mentionate anterior.
Mai mult decat atat, terminalul este totodata conectat la aplicatia Apple Pay, care permite realizarea platilor securizat si facil.
Incepand din anul 2009, Datecs a lansat si o noua linie de solutii de plata, LineaPro, care sunt folosite in prezent de catre magazine de renume din intreaga lume, cum ar fi Apple Inc., Macy’s sau Lowes.

POS bancar in folosinta GRATUITAPOS bancar in folosinta GRATUITABluePad-55 BluePad-5000 Daca te numeri printre clientii fideli Datecs – adica folosesti casa de marcat Datecs de cel putin 3 ani – si iti doresti si tu optiunea acceptarii platii cu cardul, dar nu ai posibilitatea achizitionarii unui echipament, venim in intampinarea ta cu o noua solutie: BP 5000 si BP 55. De ce sa alegi POS bancar Datecs? Poti accepta orice forma de plata moderna Previi eroarea umana si frauda - conectezi POS-ul la casa de marcat si primesti direct un singur bon (FISCAL si ...
Ce este si ce face un terminal POS - Ghid de alegere a celei mai bune solutiiCe este si ce face un terminal POS - Ghid de alegere a celei mai bune solutiiÎn planul oricărui business, fie că este la început ori în plină ascensiune, alegerea echipamentelor fiscale este o etapă importantă. Plățile cu cardul prin terminal POS nu mai reprezintă de mulți ani o noutate în comerț, o nișă care se află într-o continuă dezvoltare. Utilizarea POS-ului nu este doar un pas modern pentru dezvoltarea afacerii, ci și o măsură obligatorie reglementată prin lege. Mai exact, este vorba despre Legea 209/2016, cunoscuta ...
Contabilitate si raportare financiara - care sunt standardele internationale si de ce trebuie sa tii cont ca antreprenorContabilitate si raportare financiara - care sunt standardele internationale si de ce trebuie sa tii cont ca antreprenorSocietățile comerciale listate la bursă sunt obligate să adopte standardele internaționale de raportare financiară (IFRS), după cum stabilește Ordinul nr. 881/2012 al Ministerului Finanțelor Publice. De atunci până în prezent au apărut mai multe noutăți în legislația IFRS care pot pune în dificultate și un specialist cu experiență, dacă nu este bine informat. Trecerea la aceste standarde implică schimbări importante în sistemul financiar de ...
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326