Datecs a creat cititorul de carduri SumUp Air, premiat la "Emerging Payments Awards 2017"

Sursa: discountoffice.nl

Datecs a creat o noua solutie de plata pentru SumUp, unul dintre cei mai mari clienti din portofoliul sau, care isi desfasoara activitatea in Marea Britanie. Noul gadget este cel mai recent cititor de carduri aparut pe piata, care incorporeaza tehnologii ultramoderne de efectuare a tranzactiilor, folosind module contactless, chip&PIN si magstripe. Card reader-ul SumUp Air realizat de Datecs a fost premiat la categoria “Best Psysical or Virtual Design”, in cadrul galei “Emerging Payments Awards 2017” care a avut loc in luna octombrie.

Device-ul elegant, dimensiunile compacte, precum si interfata intutiva face ca SumUp Air Card Reader sa fie ideal pentru orice tip de afacere. Ca intotdeauna, designul produselor concepute de Datecs sustine functionalitatile acestora, astfel ca acest nou aparat lansat reprezinta cel mai bun dispozitiv de efectuare a platilor, intr-un mod rapid, eficient si simplu.

SumUp Air se conecteaza la device-urile mobile (smartphone-uri, tablete) prin intermediul functiei Bluetooth 4.0 incorporate si este compatibil atat cu sistemele Android cat si cu cele iOS. Dispunand de cea mai recenta tehnolohie Chip si PIN, dar si de functia wireless si contactless, noul cititor reprezinta un prim pas catre PIN +, lansat de SumUp in 2014. De asemenea, puterea de procesare bazata pe cloud, facilitate oferita de softul acestui device, permite procesarea imediata a platilor.

Cititorul de carduri produs de Datecs accepta nu doar carduri Visa, Maestro si MasterCard, ci si V PAY sau American Express, deci antreprenorii pot accepta si tranzactiile efectuate cu cardurile internationale, atata timp cat acestea apartin marcilor mentionate anterior.
Mai mult decat atat, terminalul este totodata conectat la aplicatia Apple Pay, care permite realizarea platilor securizat si facil.
Incepand din anul 2009, Datecs a lansat si o noua linie de solutii de plata, LineaPro, care sunt folosite in prezent de catre magazine de renume din intreaga lume, cum ar fi Apple Inc., Macy’s sau Lowes.

Oportunitatii in afaceri în 2021: 5 directii moderne pentru dezvoltare de care antreprenorii ar trebui să tina contOportunitatii in afaceri în 2021: 5 directii moderne pentru dezvoltare de care antreprenorii ar trebui să tina contPerioada de pandemie nu trebuie privită doar cu ochi critici din cauza provocărilor generate, ci merită să ne concentrăm și pe oportunitățile reale de afaceri în 2021. Unele firme au profitat deja de acestea și și-au schimbat obiectul de activitate ori au dat startul unei digitalizări intense. Fie că ești un antreprenor aflat la început de drum, fie că deja conduci o afacere de mai mult timp, te invităm să descoperi trendurile pieței. Există cinci direcții moderne ...
Tipuri de case de marcat in functie de business - Recomandari de echipamenteTipuri de case de marcat in functie de business - Recomandari de echipamenteTe pregătești să îți lansezi afacerea și faci o cercetare în domeniul caselor de marcat? Sau vrei să dai un refresh business-ului tău și să schimbi aparatul fiscal vechi cu unul mai performant? Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, ghidează-te după domeniul de activitate și nevoile firmei tale, evaluând în același timp și nivelul la care te afli. Alte criterii importante de care este indicat să ții cont atunci când cumperi casa de ...
Conectarea caselor de marcat la ANAF: Ce schimbari vom vedea din 2021Conectarea caselor de marcat la ANAF: Ce schimbari vom vedea din 2021După mai multe etape și amânări, conectarea caselor de marcat la ANAF va deveni realitate în 2021, însă se vor mai efectua teste până la implementarea completă. Amintim că termenul pentru conectarea marilor contribuabili a expirat din 30 septembrie 2020, iar contribuabilii mijlocii și mici au avut termen pana la data de 31 ianuarie 2021. Procedura mai stabilește că operatorii economici care achiziţionează case de marcat după 1 februarie 2021 le vor conecta la ...
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326