Cum alegi cele mai bune case de marcat

 

Cum sa aleg cele mai bune case de marcat

 

Casele de marcat sunt echipamente indispensabile tuturor operatorilor economici care presteaza servicii sau care comercializeaza bunuri cu amanuntul. Astfel, cu ajutorul caselor de marcat electronice, acestia au obligatia de a emite bonuri fiscale si de a le oferi clientilor dupa fiecare tranzactie incheiata.

De unde poti achizitiona cele mai bune case de marcat

Este foarte important ca echipamentele fiscale utilizate sa fie omologate de catre firmele producatoare, de aceea trebuie sa le achizitionezi doar de la distribuitorii autorizati de Ministerul Finantelor. Procedand astfel, ai certitudinea ca aparatele de marcat respecta legislatia care reglementeaza acest sector. In acelasi timp, alegand modele de case de marcat de la distribuitori autorizati vei putea beneficia de functionalitatile moderne ale unor echipamente care incorporeaza tehnologii de ultima generatie.

Datecs este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente fiscale din Europa, fiind brandul care a lansat primul model de asa de marcat, numit MP500, care a adus vanzari ce au depasit pragul de 100.000, in doar cativa ani de la lansare. In prezent, poti achizitiona produsele Datecs de la unitatile acreditate pentru distributia de astfel de aparate. Astfel, in portofoliul nostru poti regasi o gama variata de case de marcat, imprimante fiscale si imprimante termice, sertare de bani si consumabilele necesare, disponibile pe site si in magazinele fizice din toata tara.

Ce caracteristici au cele mai bune case de marcat

In primul rand trebuie sa stii ca legislatia care va intra in vigoare de la inceputul anului urmator subliniaza o noua obligativitate pe care o au operatorii economici si anume aceea de a utiliza case de marcat cu jurnal electronic. Acestea sunt conectate la serverele ANAF si au mai multe caracteristici. Spre deosebire de casele de marcat utilizate pana acum, acestea vor tipari automat si copia bonurilor, odata cu raportul Z, lucru care faciliteaza activitatea operatorului comercial. Cele mai performante case de marcat cu jurnal electronic sunt disponibile pe Datecs.ro si pot fi utilizate in orice fel de business, de la restaurante si supermarket-uri, pana la farmacii, centre comerciale si saloane de infrumusetare.

Mai mult decat atat, o casa de marcat trebuie sa proceseze tranzactiile cat mai eficient si mai sigur. Datecs exceleaza si la acest capitol, oferind echipamente fiscale moderne, desktop si portabile, care permit conexiunea prin Bluetooth la device-uri smart si care sunt compatibile cu principalele sisteme de operare: iOS, Android, Windows CE. In plus, Datecs iti ofera servicii de interventie in cazul in care intampini dificultati si de asemenea beneficiezi de un contract de service in judetul cu o firma autorizata. Toate produsele din catalogul nostru detin certificare CE si corespund celor mai inalte standarde de calitate, asa ca poti fi sigur de calitatea echipamentelor pe care le oferim.

Daca vrei sa dispui de cele mai bune case de marcat, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326