Ce facilitati ofera o imprimanta termica pentru afacerea ta?

imprimanta mobila DPP 350

Niciun fel de business nu poate fi valorificat la potentialul sau maxim daca nu ai la dispozitie logistica necesara, care sa asigure eficientizarea desfasurarii activitatii tale.


Alaturi de casele de marcat, sistemele POS si alte tipuri de echipamente fiscale moderne, imprimantele termice ofera o multime de facilitati pentru afacerea ta. In functie de tipul lor si de specificatii, aceste imprimante portabile indeplinesc o serie de functii esentiale in aproape orice fel de business.

Ce rol au imprimantele termice?


Imprimantele portabile se regasesc sub diverse forme si dimensiuni, pentru a servi unor scopuri diferite. Astfel, in functie de tipul lor, acestea pot fi impartite in trei mari categorii:

  • Imprimantele termice POS au aplicatii multiple, utilizandu-se in principal pentru emiterea facturilor, chitantelor sau notelor de plata. Astfel, aceste echipamente sunt ideale pentru antreprenorii din industria de vanzari door to door, precum si pentru servicii de curierat, de parcare si, in general, pentru activitatile care pot fi incadrate in sfera comertului ambulant. Acestea ofera un grad ridicat de fiabilitate, indiferent ca sunt pozitionate pe verticala sau pe orizontala.
  • Imprimantele portabile pentru printarea etichetelor sunt perfecte pentru a tipari etichete de dimensiuni reduse, avand posibilitatea de a modifica tiparele prestabilite astfel incat sa se muleze pe nevoile afacerii tale. Aceste echipamente se utilizeaza adesea in depozite, hipermarketuri, supermarketuri, servicii logistice, dovedindu-si utilitatea in printarea echichetelor inscriptionate cu coduri de bare. I
  • Imprimantele mobile sunt necesare, desigur, in punctele de vanzare mobile, dar si in cadrul magazinelor si al altor unitati in care se presteaza servicii comerciale, eficientizand desfasurarea tranzactiilor. O imprimanta mobila este utila si in situatiile in care vorbim despre afaceri ce se desfasoara pe teren si nu la sediu, cum se intampla adesea in cazul celor care efectueaza livrari prin curierat.

In functie de modelul ales, o imprimanta termica poate permite printarea cu succes a etichetelor care contin nu doar text, ci si imagini grafice.

Printre beneficiile cele mai importante pe care le ofera utilizarea imprimante termice se numara si faptul ca acestea sunt disponibile in dimensiuni compacte, fiind foarte usor de transportat si de depozitat.

 Imprimante termice de la datecs.ro

Datecs.ro este distribuitorul tau de incredere atunci cand ai nevoie sa achizitionezi echipmante fiscale fiabile, moderne, la preturi accesibile. Iti punem la dispozitie o intreaga gama de imprimante portabile POS, mobile sau pentru printarea etichetelor, alaturi de o dispozitive si accesorii suplimentare. Astfel, de pe site-ul nostru poti achizitiona sisteme fiscale complete, dar si accesorii pentru acestea, printre care: sertare cu bani, role de hartie termica, huse de protectie, adaptoare pentru masina, suporturi securizate, incarcatoare etc. care se potrivesc tuturor aparatelor fiscale pe care le detii.

Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326