Ce facilitati ofera o imprimanta termica pentru afacerea ta?

Niciun fel de business nu poate fi valorificat la potentialul sau maxim daca nu ai la dispozitie logistica necesara, care sa asigure eficientizarea desfasurarii activitatii tale.


Alaturi de casele de marcat, sistemele POS si alte tipuri de echipamente fiscale moderne, imprimantele termice ofera o multime de facilitati pentru afacerea ta. In functie de tipul lor si de specificatii, aceste imprimante portabile indeplinesc o serie de functii esentiale in aproape orice fel de business.

Ce rol au imprimantele termice?


Imprimantele portabile se regasesc sub diverse forme si dimensiuni, pentru a servi unor scopuri diferite. Astfel, in functie de tipul lor, acestea pot fi impartite in trei mari categorii:

  • Imprimantele termice POS au aplicatii multiple, utilizandu-se in principal pentru emiterea facturilor, chitantelor sau notelor de plata. Astfel, aceste echipamente sunt ideale pentru antreprenorii din industria de vanzari door to door, precum si pentru servicii de curierat, de parcare si, in general, pentru activitatile care pot fi incadrate in sfera comertului ambulant. Acestea ofera un grad ridicat de fiabilitate, indiferent ca sunt pozitionate pe verticala sau pe orizontala.
  • Imprimantele portabile pentru printarea etichetelor sunt perfecte pentru a tipari etichete de dimensiuni reduse, avand posibilitatea de a modifica tiparele prestabilite astfel incat sa se muleze pe nevoile afacerii tale. Aceste echipamente se utilizeaza adesea in depozite, hipermarketuri, supermarketuri, servicii logistice, dovedindu-si utilitatea in printarea echichetelor inscriptionate cu coduri de bare. I
  • Imprimantele mobile sunt necesare, desigur, in punctele de vanzare mobile, dar si in cadrul magazinelor si al altor unitati in care se presteaza servicii comerciale, eficientizand desfasurarea tranzactiilor. O imprimanta mobila este utila si in situatiile in care vorbim despre afaceri ce se desfasoara pe teren si nu la sediu, cum se intampla adesea in cazul celor care efectueaza livrari prin curierat.

In functie de modelul ales, o imprimanta termica poate permite printarea cu succes a etichetelor care contin nu doar text, ci si imagini grafice.

Printre beneficiile cele mai importante pe care le ofera utilizarea imprimante termice se numara si faptul ca acestea sunt disponibile in dimensiuni compacte, fiind foarte usor de transportat si de depozitat.

 Imprimante termice de la datecs.ro

Datecs.ro este distribuitorul tau de incredere atunci cand ai nevoie sa achizitionezi echipmante fiscale fiabile, moderne, la preturi accesibile. Iti punem la dispozitie o intreaga gama de imprimante portabile POS, mobile sau pentru printarea etichetelor, alaturi de o dispozitive si accesorii suplimentare. Astfel, de pe site-ul nostru poti achizitiona sisteme fiscale complete, dar si accesorii pentru acestea, printre care: sertare cu bani, role de hartie termica, huse de protectie, adaptoare pentru masina, suporturi securizate, incarcatoare etc. care se potrivesc tuturor aparatelor fiscale pe care le detii.

POS bancar in folosinta GRATUITAPOS bancar in folosinta GRATUITABluePad-55 BluePad-5000 Daca te numeri printre clientii fideli Datecs – adica folosesti casa de marcat Datecs de cel putin 3 ani – si iti doresti si tu optiunea acceptarii platii cu cardul, dar nu ai posibilitatea achizitionarii unui echipament, venim in intampinarea ta cu o noua solutie: BP 5000 si BP 55. De ce sa alegi POS bancar Datecs? Poti accepta orice forma de plata moderna Previi eroarea umana si frauda - conectezi POS-ul la casa de marcat si primesti direct un singur bon (FISCAL si ...
Ce este si ce face un terminal POS - Ghid de alegere a celei mai bune solutiiCe este si ce face un terminal POS - Ghid de alegere a celei mai bune solutiiÎn planul oricărui business, fie că este la început ori în plină ascensiune, alegerea echipamentelor fiscale este o etapă importantă. Plățile cu cardul prin terminal POS nu mai reprezintă de mulți ani o noutate în comerț, o nișă care se află într-o continuă dezvoltare. Utilizarea POS-ului nu este doar un pas modern pentru dezvoltarea afacerii, ci și o măsură obligatorie reglementată prin lege. Mai exact, este vorba despre Legea 209/2016, cunoscuta ...
Contabilitate si raportare financiara - care sunt standardele internationale si de ce trebuie sa tii cont ca antreprenorContabilitate si raportare financiara - care sunt standardele internationale si de ce trebuie sa tii cont ca antreprenorSocietățile comerciale listate la bursă sunt obligate să adopte standardele internaționale de raportare financiară (IFRS), după cum stabilește Ordinul nr. 881/2012 al Ministerului Finanțelor Publice. De atunci până în prezent au apărut mai multe noutăți în legislația IFRS care pot pune în dificultate și un specialist cu experiență, dacă nu este bine informat. Trecerea la aceste standarde implică schimbări importante în sistemul financiar de ...
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326