Casele de marcat cu jurnal electronic de la Datecs, echipamente fiscale inovative

Casele de marcat sunt echipamente care trebuie sa ofere utilizatorului un control eficient si facil al tranzactiilor, in orice conditii ar fi folosite. Astfel, o casa de marcat performanta trebuie sa integreze optiuni moderne si inteligente de conectivitate si sa functioneze la parametri optimi pentru un timp cat mai indelungat.

Datecs este mereu la curent cu noutatile tehnologice dar si legislative din domeniul fiscal si reuseste sa produca cele mai fiabile si inovatoare case de marcat cu jurnal electronic, desktop sau portabille. Din gama noastra de produse fac parte echipamente fiscale diverse, care sa serveasca nevoilor tuturor operatorilor comerciali. Iata ce poti regasi in portofoliul nostru:

Case de marcat portabile

Casele de marcat portabile permit buna desfasurare a tranzactiilor fara sa depinda de echipamente tehnice suplimentare, fiind ideale pentru comertul ambulant. Aceastea pot fi conectate la server prin intermediul deviceurillor mobile smart cu ajutorul functiei Bluetooth incorporate, dar de asemenea se conecteaza si la calculatoare. Modelele de echipamente fiscale pe care le punem la dispozitie sunt compatibile cu sistemele de operare Windows, Android si iOS, putand fi deci controlate de pe toate telefoanele si tabletele Android, de pe iPhone, iPod, iPad, iPad mini si de pe PC, in functie de modelul ales.

Toate aceste facilitati de conectivitate permit utilizarea caselor de marcat portabile de la Datecs oriunde si pentru orice fel de afacere. Casele de marcat marca Datecs sunt intalnite in farmacii, in restaurante, baruri, supermarket-uri si in departamentele financiar-contabile ale firmelor care comercializeaza bunuri cu amanuntul sau care presteaza servicii direct catre populatie.

Case de marcat desktop

Casele de marcat desktop din portofoliul Datecs  se pot utiliza in toate tipurile de unitati comerciale si sunt dotate cu jurnal electronic, conform legislatiei care vizeaza schimbarea echipamentelor fiscale. Asadar, in functie de nevoile si de profilul afacerii, dar si de spatiul disponibil, poti alege dintre mai multe modele de case de marcat desktop, care vor tipari automat copia bonurilor fiscale si raportul Z. La fel ca si cele portabile, acestea se pot conecta prin Bluetooth la PC si la alte device-uri inteligente. Oferim, de asemenea, si modele care nu au Bluetooth integrat, dar care pot fi dotate ulterior cu aceasta functie, daca se doreste.

Pe site-ul Datecs.ro vei regasi si consumabilele si produsele complementare necesare functionarii caselor de marcat(cum ar fi imprimante fiscale, role de hartie termica, cititoare de coduri, sertare de bani etc), totul pentru ca tranzactiile afacerii tale sa se desfasoare rapid si sigur.

Decont 300 sau decont de TVA - ce trebuie sa stii in 2021Decont 300 sau decont de TVA - ce trebuie sa stii in 2021Declarația 300, cunoscută pe scena fiscală și ca decont 300 sau decont de TVA, se află în topul formularelor obligatorii în relația cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Începând cu anul 2019, acesta se transmite numai prin mijloace electronice de transmitere la distanță. În această primăvară, Fiscul a adus noi modificări Declarației 300, care au fost oficializate prin Ordinul nr. 632/2021(Monitorul Oficial nr. 464 din 4 mai 2021). ...
TOP 5 cele mai folosite operatiuni pe casa de marcatTOP 5 cele mai folosite operatiuni pe casa de marcatCasa de marcat nu mai este de ceva vreme doar un simplu instrument de efectuat calcule și încasat. Grație tendințelor tehnologice care au avut un impact major și în sfera fiscală, asistăm la transformări care până recent păreau aproape imposibile. În prezent, aceste aparate fiscale au integrate multe funcții care ușurează considerabil activitatea operatorilor economici. Iată care sunt cele mai utilizate operațiuni pe casa de marcat și la ce sunt acestea ...
Scurt ghid de documente contabile și fiscale pentru antreprenorii din retailScurt ghid de documente contabile și fiscale pentru antreprenorii din retailDacă ai pornit recent pe calea antreprenoriatului în retail ori ai această intenție în viitorul apropiat, trebuie să iei în calcul și documentele contabile și fiscale ale afacerii tale. Indiferent de mărimea și specificul firmei, legea te obligă să ai un contabil intern (angajat) ori extern. Contabilul te va informa încă de la primele întâlniri care sunt documentele contabile și fiscale de care are nevoie, dar și alte informații asemănătoare. ...
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326