Casele de marcat cu jurnal electronic de la Datecs, echipamente fiscale inovative

Casele de marcat sunt echipamente care trebuie sa ofere utilizatorului un control eficient si facil al tranzactiilor, in orice conditii ar fi folosite. Astfel, o casa de marcat performanta trebuie sa integreze optiuni moderne si inteligente de conectivitate si sa functioneze la parametri optimi pentru un timp cat mai indelungat.

Datecs este mereu la curent cu noutatile tehnologice dar si legislative din domeniul fiscal si reuseste sa produca cele mai fiabile si inovatoare case de marcat cu jurnal electronic, desktop sau portabille. Din gama noastra de produse fac parte echipamente fiscale diverse, care sa serveasca nevoilor tuturor operatorilor comerciali. Iata ce poti regasi in portofoliul nostru:

Case de marcat portabile

Casele de marcat portabile permit buna desfasurare a tranzactiilor fara sa depinda de echipamente tehnice suplimentare, fiind ideale pentru comertul ambulant. Aceastea pot fi conectate la server prin intermediul deviceurillor mobile smart cu ajutorul functiei Bluetooth incorporate, dar de asemenea se conecteaza si la calculatoare. Modelele de echipamente fiscale pe care le punem la dispozitie sunt compatibile cu sistemele de operare Windows, Android si iOS, putand fi deci controlate de pe toate telefoanele si tabletele Android, de pe iPhone, iPod, iPad, iPad mini si de pe PC, in functie de modelul ales.

Toate aceste facilitati de conectivitate permit utilizarea caselor de marcat portabile de la Datecs oriunde si pentru orice fel de afacere. Casele de marcat marca Datecs sunt intalnite in farmacii, in restaurante, baruri, supermarket-uri si in departamentele financiar-contabile ale firmelor care comercializeaza bunuri cu amanuntul sau care presteaza servicii direct catre populatie.

Case de marcat desktop

Casele de marcat desktop din portofoliul Datecs  se pot utiliza in toate tipurile de unitati comerciale si sunt dotate cu jurnal electronic, conform legislatiei care vizeaza schimbarea echipamentelor fiscale. Asadar, in functie de nevoile si de profilul afacerii, dar si de spatiul disponibil, poti alege dintre mai multe modele de case de marcat desktop, care vor tipari automat copia bonurilor fiscale si raportul Z. La fel ca si cele portabile, acestea se pot conecta prin Bluetooth la PC si la alte device-uri inteligente. Oferim, de asemenea, si modele care nu au Bluetooth integrat, dar care pot fi dotate ulterior cu aceasta functie, daca se doreste.

Pe site-ul Datecs.ro vei regasi si consumabilele si produsele complementare necesare functionarii caselor de marcat(cum ar fi imprimante fiscale, role de hartie termica, cititoare de coduri, sertare de bani etc), totul pentru ca tranzactiile afacerii tale sa se desfasoare rapid si sigur.

Ce este si ce face un terminal POS - Ghid de alegere a celei mai bune solutiiCe este si ce face un terminal POS - Ghid de alegere a celei mai bune solutiiÎn planul oricărui business, fie că este la început ori în plină ascensiune, alegerea echipamentelor fiscale este o etapă importantă. Plățile cu cardul prin terminal POS nu mai reprezintă de mulți ani o noutate în comerț, o nișă care se află într-o continuă dezvoltare. Utilizarea POS-ului nu este doar un pas modern pentru dezvoltarea afacerii, ci și o măsură obligatorie reglementată prin lege. Mai exact, este vorba despre Legea 209/2016, cunoscuta ...
Contabilitate si raportare financiara - care sunt standardele internationale si de ce trebuie sa tii cont ca antreprenorContabilitate si raportare financiara - care sunt standardele internationale si de ce trebuie sa tii cont ca antreprenorSocietățile comerciale listate la bursă sunt obligate să adopte standardele internaționale de raportare financiară (IFRS), după cum stabilește Ordinul nr. 881/2012 al Ministerului Finanțelor Publice. De atunci până în prezent au apărut mai multe noutăți în legislația IFRS care pot pune în dificultate și un specialist cu experiență, dacă nu este bine informat. Trecerea la aceste standarde implică schimbări importante în sistemul financiar de ...
Amenzile si alte consecinte asociate neconectarii caselor de marcat la ANAF la timpAmenzile si alte consecinte asociate neconectarii caselor de marcat la ANAF la timpLegiuitorii nu mai sunt dispuși să amâne termenul pentru conectarea caselor de marcat la serverul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Data limită pentru operatorii economici încadrați în categoria marilor contribuabili a expirat la finalul lunii iunie 2021, iar cel pentru IMM-uri (întreprinderile mici și mijlocii) se apropie cu pași repezi – 30 noiembrie 2021. Firmele care nu respectă termenele de conectare vor suporta consecințe majore, amenzile ...
Danubius Exim
Suport Service: 021/200 6000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2023. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326