UpCon - Management si control centralizat pentru echipamente fiscale

Upcon este o platforma de management si control centralizat, de la distanta, pentru echipamente fiscale DATECS.

Platforma UpCon este compusa dintr-o aplicatie web, centru de comanda si de gestiune pentru echipamentele fiscale si o aplicatie agent care ruleaza ca serviciu pe sisteme de operare Windows, utilizata pentru comanda si controlul echipamentelor fiscale. 

Agentul software este aplicatia care interactioneaza cu echipamentele fiscale si se conecteaza la case de marcat si imprimante DATECS care dispun de port LAN (DP-150, DP-25, DP-35, WP-500, FP-700, FP-800). Conectarea la echipamentele fiscale se face direct prin conexiuni de retea si utilizeaza un protocol de retea propriu pentru comanda si controlul acestora (DUDE free).

Aplicatia web UpCon permite lansarea de operatiuni cu echipamentele fiscale, in paralel, si releva, in timp real, statusul curent pentru fiecare dintre acestea. La un click distanta, se poate sincroniza timpul sistem, se pot descarca fisierele XML sau se poate genera automat declaratia A4200.

Prin intermediul UpCon poate fi consultat Jurnalul Electronic al unei case de marcat sau al unei imprimante fiscale si se pot reprinta documentele descarcate pe echipamentul fiscal asociat.

Pentru mai multe detalii accesati pagina producatorului folosind butonul de Contact de mai jos.

Pentru configurarea unui cont de utilizator in platforma web UpCon si descarcarea kit-ului de instalare pentru agentul software accesati pagina https://my.upcon.ro.

SPECIFICATII:

Platforma UpCon implementeaza functionalitati dedicate pentru lucrul cu echipamente fiscale, astfel:

  • poate gestiona un numar oricat de mare de echipamente fiscale;
  • acceseaza echipamentele fiscale de la distanta;
  • automatizeaza interactiunea cu echipamentele fiscale;
  • proceseaza in paralel operatiunile cu echipamentele fiscale;
  • operatiuni suportate: verificare status, sincronizare timp, descarcare fisiere XML (fisiere .p7b), generare declaratie A4200 (fisiere .pdf), interogare Jurnal Electronic;
  • usor de configurat, facil de utilizat.
upcon logo
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326