Recomandari pentru agentii economici afectati de restrictiile din aceasta perioada

 

Stimati Clienti,


NU UITATI!

  • Depuneti declaratia F4109 de nefunctionare daca aveti activitatea inchisa! – Formularul il puteti descarca aici sau luati legatura cu unitatile de service aici
  • Va recomandam sa porniti casele de marcat cel putin de 2 (doua) ori pe luna si sa le lasati timp de aproximativ 2 ore in functiune. De ce? Pentru ca aceste aparate sunt electronice si este necesar sa mentineti in parametri optimi bateriile, condensatorii si alte componente. Din aceste motiv este recomandata alimentarea echipamentelor cu energie electrica.
  • Puteti scoate o data pe luna un raport Z fara vanzari pe care sa il arhivati pentru a demonstra ca nu ati avut activitate in perioada respectiva!


Magazinelor si agentilor economici deschisi in aceasta perioada le recomandam sa tina legatura cu echipele de service create de fiecare unitate de service in cazul in care sunt probleme in functionarea caselor de marcat. Nu uitati ca este obligatorie folosirea casei de marcat si chiar daca este o situatie de urgenta puteti fi oricand trasi la raspundere!


Va multumim,
Echipa Danubius

Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326