NCR Aloha

NCR Aloha este o solutie profesionala si completa pentru restaurante, oferind gestionarea eficienta a proceselor si controlul costurilor. Implementarea, configurarea si suportul solutiei NCR Aloha e asigurata de echipa ACROM, avand la baza peste doua zeci de ani de experienta in industria ospitalitatii. 

Modulele Solutiei NCR Aloha acopera toate nevoile de business ale unui restaurant, de la Delivery si Takeout pana la gestionarea activitatii din bucatarie, a inventarului, a activitatii de back-office cat si accesul in timp real asupra costurilor de productie sau a incasarilor.

Solutia NCR Aloha este implementata si utilizata cu succes la nivel international, in peste 75.000 de restaurante, fiind totodata o solutie de incredere bazata pe o experienta si expertiza de peste 130 de ani in industria ospitalitatii.

NCR Aloha comunica in mod eficient cu aplicatia DUDE facand posibila integrarea cu imprimantele fiscale Datecs, respectand totodata prevederile legale in vigoare.

 

ncr aloha
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326