BinaSmartBusiness

BinaSmartBusiness este o platforma IT dezvoltata de compania Native Data Systems, o companie israeliana cu o istorie indelungata in pionieratul inovatiei tehnologice. Inca din anul 2002, acestia au dezvoltat un sistem de gestiune ERP conectat in permanenta la internet, tehnologie pe care astazi o regasim sub forma Saas (Software as a Service) si stocare date in cloud.

Solutia cuprinde 2 module: Front Office (Casier) & Back Office (Manager), fiind disponibila sub forma unui abonament lunar de servicii. In pretul abonamentului este inclus atat partea de software de gestiune bazata pe tehnologie de stocare date in cloud si vizualizare in timp real a datelor relevante de vanzari pentru un singur magazin sau o retea de magazine, cat si echipament modern optimizat pentru sistem de operare Android care permite derularea eficienta a activitatii de vanzare in magazine  (terminal de vanzare pentru casier dar se poat adauga si cititor cod de bare, sertar de bani, cantar cat si alte accesorii). 

Abordarea Bina Smart Business este una revolutionara pentru piata de retail din Romania, in care se practica achizitia echipamentului IT pentru vanzarea in magazin. A inchiria un echipament ofera mai multa suplete din perspectiva costurilor operationale lunare, pentru ca nu exista un cost in avans pentru achizitia de echipament, si avantajul de a fi mereu in pas cu tehnologia de ultima generatie.

Cu BinaSmartBusiness, gestiunea afacerii este simpla si performanta, atat pentru antreprenor, care va sti in orice moment ce se intampla cu afacerea sa pentru ca va avea acces de oriunde la incasari, plati, inventar, stocuri, raporte de performanta, dar si pentru casier care va folosi o interfata foarte intuitiva de vanzari.

BinaSmartBusinessBinaSmartBusinessBinaSmartBusiness
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326