logo gestio inventorygestio inventoryaplicatie inventariere gestio inventorysoft inventariere gestio inventoryaplicatie tiparire etichete soft inventoryprogram tiparire etichete soft inventory

Gestio Inventory - aplicatie pentru inventarierea si etichetarea produselor

DESCARCA APLICATIA GESTIO INVENTORY DIN iTunes

Aplicatia Gestio Inventory software este o aplicatie de tip add-on pentru platforma iOS, ce permite inventarierea si etichetarea produselor utilizand tehnologia codurilor de bare.

Scanati usor codurile de bare cu ajutorul scannerelor Linea Pro si Infinea Tab

Aplicatia functioneaza cu un dispozitiv iPhone/iPad/iPod caruia i se ataseaza un accesoriu extern pentru scanare coduri de bare. In acest moment sunt folosite scannerele furnizate de DATECS din seria Linea Pro si Infinea TAB. In plus, aplicatia poate printa etichete de preturi cu informatii despre produs si detalii companie in doua formate complet editabile folosind imprimanta de etichete DATECS DPP255 BT.

Produsele trebuie sa fie etichetate prin sistemul de coduri de bare si apoi scanate cu ajutorul terminalelor mobile pe care este instalata aplicatia, operatiune formata dintr-un dispozitiv de scanare si un telefon AppleR iPhoneR, tableta AppleR iPadR sau un dispozitiv media Apple iPodR.

Aplicatia se gaseste in magazinul online dedicat iTunes si se poate descarca gratuit de toti utilizatorii echipamentelor Infinea TAB si Linea Pro.

Modalitate de functionare

Aplicatia functioneaza pe baza de import fisier CSV direct din e-mail. Poate fi utilizata atat pentru inventar, cat si pentru tiparirea etichetelor de preturi.

Formatul de eticheta poate fi editat in totalitate pentru a personaliza eticheta.

Un exemplu al fluxului de lucru este:

  • Generarea exportului de coduri de bare din programul de contabilitatea in format CSV, cu delimitator; 
  • Transmiterea pe e-mail;
  • Importul in aplicatie prin deschiderea atasamentului cu GESTIO INVENTORY;
  • Se deschide sesiunea de lucru;
  • Se scaneaza produsul si eticheta iese automat
  • Se repeta pana la finalizarea actualizarilor
  • Dupa ce se finalizeaza actualizarile, se exporta activitatea in format CSV pentru a verifica daca a fost omisa vreo actualizare de pret;
  • Verificarea activitatii - se verifica daca sunt produse care nu au fost scanate si pentru care nu s-a efectuat actualizarea etichetei.
Danubius Exim
Suport Service: 0212006000
Datecs.ro - Magazin echipamente fiscale
© Copyright Datecs.ro 2024. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326