Informare privind trecerea la ora de vara 2016

Va aducem la cunostinta faptul ca in noaptea de 26 martie spre 27 martie 2016 va avea loc trecerea la ora de vara, ora 4:00 devenind astfel ora 5:00. In acest sens este necesar sa operati modificarea in casa de marcat, pentru a afisa ora corecta.

 

Pentru informatii privind realizarea modificarii de ora, va rugam sa luati legatura cu unitatile acreditate cu care aveti contract de service sau de la care ati achizitionat echipamentul Datecs. 

 

Lista unitatilor acreditate este disponibila pe site-ul nostru AICI.

 

In cazul clientilor ce au incheiat un contract de service pentru case de marcat cu Danubius Exim, ne puteti contacta pentru informatii privind modificarea la numarul de telefon  021 200 60 00/ 021 200 60 29  - Call Center, prin e-mail: suport.datecs@danubius-exim.ro sau va puteti deplasa direct la sediul Danubius Exim in strada Vasile Gherghel, nr 12, sector 1, Bucuresti, incepand de luni dimineata, intre orele 09ºº -  18ºº.

 

Pentru orice informatii suplimentare sau suport in realizarea modificarii de ora, va asteptam la sediul Danubius Exim sau in sectiunea Service.

Vezi lista produse

Articole populare