Ce facilitati ofera o imprimanta termica pentru afacerea ta?

imprimanta mobila DPP 350

Niciun fel de business nu poate fi valorificat la potentialul sau maxim daca nu ai la dispozitie logistica necesara, care sa asigure eficientizarea desfasurarii activitatii tale.


Alaturi de casele de marcat, sistemele POS si alte tipuri de echipamente fiscale moderne, imprimantele termice ofera o multime de facilitati pentru afacerea ta. In functie de tipul lor si de specificatii, aceste imprimante portabile indeplinesc o serie de functii esentiale in aproape orice fel de business.

Ce rol au imprimantele termice?


Imprimantele portabile se regasesc sub diverse forme si dimensiuni, pentru a servi unor scopuri diferite. Astfel, in functie de tipul lor, acestea pot fi impartite in trei mari categorii:

In functie de modelul ales, o imprimanta termica poate permite printarea cu succes a etichetelor care contin nu doar text, ci si imagini grafice.

Printre beneficiile cele mai importante pe care le ofera utilizarea imprimante termice se numara si faptul ca acestea sunt disponibile in dimensiuni compacte, fiind foarte usor de transportat si de depozitat.

 Imprimante termice de la datecs.ro

Datecs.ro este distribuitorul tau de incredere atunci cand ai nevoie sa achizitionezi echipmante fiscale fiabile, moderne, la preturi accesibile. Iti punem la dispozitie o intreaga gama de imprimante portabile POS, mobile sau pentru printarea etichetelor, alaturi de o dispozitive si accesorii suplimentare. Astfel, de pe site-ul nostru poti achizitiona sisteme fiscale complete, dar si accesorii pentru acestea, printre care: sertare cu bani, role de hartie termica, huse de protectie, adaptoare pentru masina, suporturi securizate, incarcatoare etc. care se potrivesc tuturor aparatelor fiscale pe care le detii.

Vezi lista produse

Articole populare