PRIMA PAGINA»CASE DE MARCAT VASLUI

UNITATI ACREDITATE PENTRU DISTRIBUTIA DE CASE DE MARCAT VASLUI


Lista companiilor ce fac parte din reteaua de unitati acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul Vaslui.

Pentru a solicita o oferta personalizata privind echipamentele fiscale va sfatuim sa va adresati direct unei companii din lista de mai jos. Distribuitorii va pot oferi consiliere in alegerea echipamentului, precum si servicii de service pentru produsele achizitionate sau servicii de interventie punctuale, atunci cand aveti nevoie.

In cazul in care v-ati decis sa achizitionati casa de marcat prin intermediul unuia dintre distribuitorii locali de pe raza judetului Vaslui, pentru a va putea sfatui in luarea deciziei, ii puteti comunica acestuia informatii precum bugetul pe care il aveti alocat, performantele care va intereseaza, daca aveti sau nu intentia de a conecta casa la PC sau echipamente mobile prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.


Fiscalizare case de marcat in judetul Vaslui

Dupa achizitie, pentru fiscalizarea unui case de marcat in judetul Vaslui, este necesar sa mergeti cu actele primite la achizitionarea casei, plus actele necesare din partea firmei dvs. (Copie dupa CUI + original, copie CIF + actul in original, dovada punctului de lucru - copie +oirignal, dovada de spatiu - copie + original si cererea de atribuirea a numarului de ordine in 2 exemplare) la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din judet, pentru a putea obtine numarul de ordine al casei de marcat.

Atentie! Dosarul trebuie depus in judetul unde se afla punctul de lucru unde veti instala casa de marcat, nu in judetul unde aveti sediul social al companiei, in cazul in care acestea difera.


Service case de marcat Vaslui

Puteti lua legatura direct cu una dintre companiile locale din reteaua de distributie pentru a benefia de interventii de service sau contracte de service pentru casele de marcat achizitionate, precum si pentru furnizarea de consumabile si accesorii compatibile.

DISTRIBUITORI DIN JUDETUL VASLUI

IIRUC SERVICE SA.
0235-411.003
Barlad, Str. Vasile Lupu nr. 12, bl. 4, parter
IIRUC SERVICE SA.
0235-361.045
Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 199, bl. B3
ROTRON CONNECT
0744888449
VASLUI, STR.TRAIAN, BL. 223, SC. C, AP.1, JUD. VASLUI
TRIMIXT AGRO
0335420990 / 0747251166
I.A.ANGHELUS 3A - HUSI
GIRELI
-
-
Danubius Exim Logo
Suport Service: 021/200 6000
Datecs Logo
A.N.P.C.Termeni si conditiiContact
© Copyright Datecs.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326