PRIMA PAGINA»CASE DE MARCAT SALAJ

UNITATI ACREDITATE PENTRU DISTRIBUTIA DE CASE DE MARCAT SALAJ


Lista companiilor ce fac parte din reteaua de unitati acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul Salaj.

Pentru a solicita o oferta personalizata privind echipamentele fiscale va sfatuim sa va adresati direct unei companii din lista de mai jos. Distribuitorii va pot oferi consiliere in alegerea echipamentului, precum si servicii de service pentru produsele achizitionate sau servicii de interventie punctuale, atunci cand aveti nevoie.

In cazul in care v-ati decis sa achizitionati casa de marcat prin intermediul unuia dintre distribuitorii locali de pe raza judetului Salaj, pentru a va putea sfatui in luarea deciziei, ii puteti comunica acestuia informatii precum bugetul pe care il aveti alocat, performantele care va intereseaza, daca aveti sau nu intentia de a conecta casa la PC sau echipamente mobile prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.


Fiscalizare case de marcat in judetul Salaj

Dupa achizitie, pentru fiscalizarea unui case de marcat in judetul Salaj, este necesar sa mergeti cu actele primite la achizitionarea casei, plus actele necesare din partea firmei dvs. (Copie dupa CUI + original, copie CIF + actul in original, dovada punctului de lucru - copie +oirignal, dovada de spatiu - copie + original si cererea de atribuirea a numarului de ordine in 2 exemplare) la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din judet, pentru a putea obtine numarul de ordine al casei de marcat.

Atentie! Dosarul trebuie depus in judetul unde se afla punctul de lucru unde veti instala casa de marcat, nu in judetul unde aveti sediul social al companiei, in cazul in care acestea difera.


Service case de marcat Salaj

Puteti lua legatura direct cu una dintre companiile locale din reteaua de distributie pentru a benefia de interventii de service sau contracte de service pentru casele de marcat achizitionate, precum si pentru furnizarea de consumabile si accesorii compatibile.

DISTRIBUITORI DIN JUDETUL SALAJ

DATA SPEED
0264 566 473 / 0735 803 121
Str. Corneliu Coposu, Nr. 103, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
ALFA SOFTWARE S.A.
0260 662112
Bd. Mihai Viteazul, Bloc SCALA, Etaj
ARTSERV COMPUTERS
0262214596
BAIA MARE , P REVOLUTIEI , 6/3
IIRUC SERVICE SA.
0260-611.845
Zalau, Str. Tudor Vladimirescu nr. 3, bl. Lira Cristal
INFO PLUS SRL
0260662850
ZALAU, STR. SF. VINERI BLOC C-17, SC.B, PARTER, AP. 21-22, JUD. SALAJ
Danubius Exim Logo
Suport Service: 021/200 6000
Datecs Logo
A.N.P.C.Termeni si conditiiContact
© Copyright Datecs.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 16326